Duo-behandeling

Schoonheidssalon Inge beschikt over een ruimte met twee behandelstoelen zodat als u dat wenst met twee personen tegelijk kunt worden behandeld. U dient af te spreken voor twee personen. Duo-Behandelingen kunnen onderling worden gewisseld. U hoeft dus niet beide voor dezelfde behandeling te kiezen.

Complete behandeling

Een complete behandeling bevat de volgende onderdelen

• Reiniging0ad99e6e50-Puurr_banner

• Epileren/harsen van de wenkbrauwen

• Stomen • Evt. mee-eters en gerstekorrels verwijderen

• Massage

• Masker

• Keuze uit make-up of  hyaluronconcentraat ( bij een duo- behandeling vervalt de keuze. Er wordt standaard hyaluronconcentraat gebruikt)

er is een mogelijkheid om in overleg onderdelen te wisselen

SenSe  behandeling

De droge en gevoelige huidtype’s komen zowel vet als vocht tekort. Het heeft een fijne structuur en is doorzichtig, vlekkig en fragiel. Er kunnen fijne zichtbare lijntjes voorkomen. Het beschadigt gemakkelijk. Samenvattend dus best een lastig huidtype. Gelukkig biedt de natuur ook hier weer uitkomst met tal van heilzame ingrediënten. De SenSe lijn bevat o.a de volgende actieve natuurlijke ingrediënten:

• Aloë Vera gel is een zuivere gel die al vele eeuwen bekend staat om de heilzame werking. De gel heeft unieke eigenschappen als het gaat om het vasthouden van vocht. Doordat de gel gemakkelijk door de huid wordt opgenomen, wordt de huid krachtig gehydrateerd. Naast de hydraterende werking, verkoelt en kalmeert de gel en helpt het mee om irritaties te verhelpen.

• Groene Thee Extract krachtige anti-oxydant die de huid beschermt, en celdeling bevorderend werkt.

• Panthenol is een voorloper van vitamine B, dat een centrale rol speelt bij de celstofwisseling in de huid. Het toegepaste D- panthenol wordt goed door de huid opgenomen en wordt door ons huidorgaan in essentiële bouwstenen omgezet. Panthenol draagt zo bij aan huidverjonging en herstel. Panthenol bezit tevens hydrofiele (wateraantrekkende) eigenschappen, zodat de vochtigheidsgraad genormaliseerd kan worden. Het heeft een kalmerende werking.

AgE  behandeling

De huid wordt ouder. Hier ontkomt niemand aan. Door genetisch bepaalde aanleg heeft echter lang niet iedereen evenveel last van zichtbare ouderdomsverschijnselen. Op middelbare en latere leeftijd verzwakt het bindweefsel van de lederhuid. Deze bestaat hoofdzakelijk uit collageen en elastine vezels. De collageen vezels verliezen hun elasticiteit en het vermogen om water te binden neemt ook af, waardoor de huid zichtbaar droog en rimpelig wordt. De AgE Lijn bevat oa. de volgende actieve werkstoffen: • Een compleet natuurlijk complex van amino- en tetrapeptiden dat de huideigen herstel processen effectief stimuleert. Het activeert van binnenuit de aanmaak van collageen, fibronectin en hyaluronzuren en voorziet hiermee in een unieke anti-aging werking. Recente tests met dit complex toonde aan dat binnen enkele weken gebruik, de huid een gladder aanzien heeft.

• Natuurlijke Retinol ( Vitamine A-zuur) is een krachtige anti-oxidant en bevordert de celdeling waardoor het helpt om gezondere huidcellen te houden en te krijgen. Omdat het daardoor ook de structuur van de huid verbetert kan het in een voldoende hoge dosis de gevolgen van veroudering van de huid vertragen. Het vult bovendien de werking van het amino- en tetrapeptidencomplex uitstekend aan.

• Shea Butter is rijk aan vitaminen A, E en allantoine en dit maakt Shea butter een aantrekkelijke actieve werkstof. Het hoge lipiden-gehalte zorgt ervoor dat de boter de huid soepel houdt en vochtverlies voorkomt. Shea butter functioneert ook als een zogeheten natural moisturizing factor. Dit houdt in dat het helpt de buitenste beschermlaag van de huid intact te houden en vochtverlies door verdamping voorkomt en het vocht vasthoudt in de bovenste huidlaag.

• Amandelolie is een milde vette olie die door persing gewonnen wordt uit amandelen. De olie is van nature rijk aan verzadigde en onverzadigde vetzuren en vele vitaminen. Het verzacht de huid en maakt de huid gladder. De hydraterende en beschermende werking van amandelolie is verder een belangrijke toegevoegde waarde.

Deze lijn is ook geschikt voor de jongere huid met lichte onzuiverheden vanwege de werking van Vitamine A!

SpA behandeling

Complete behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van een milde peeling en een luxe algenmasker.Met natuurlijk Retinol (Vitamin A) bevordert de celvernieuwing en zorgt voor een mooie, gladde en glanzende stralende huid. Het effect van de Retinol wordt versterkt door de aanwezige Vitamine E die als sterke antioxydant fungeert.

IntenSe behandeling

Met Acid peel fruitzuur en softmasker en een luxe vitaminemasker. Bovendien een try out pakketje met Puurr producten voor thuisgebruik.

- 30 ml reiniging

- 50 ml tonic

- 30 ml dag/nachtcreme

PuRe reiniging

Is een huidverzorgingslijn die speciaal is ontwikkeld voor het zuiver houden en verzorgen van de jonge (probleem)huid. Milde zuiverende en ontstekingsremmende ingrediënten zijn opgenomen in zachte verzorgende basisformules.

• Kamille is rustgevend, helend, verzorgend, ontstekingsremmend en remt de bacteriegroei.

• Bisabolol is een werkzame stof uit kamille. Werkt ontsmettend en ontstekingsremmend. Daarnaast gaat ze irritatie tegen.

• Salicylzuur verweekt de hoornlaag van de opperhuid. Zorgt voor een gladde huid en voor minder verstopte poriën.

• Vitamine E is een antioxidant: het beschermt de cellen in het lichaam tegen vrije radicalen en blijft een mooie gezonde huid behouden.

• Farnesol is een werkzame stof uit anijs of jasmijn met een antibacteriële werking. Remt kleine huidontstekingen en helpt  hierdoor om de acné te verminderen.

Let op! Gebruikt u alle drie de producten van de PuRe lijn dan heeft u kans dat de huid wat uitdroogt.

Combineer dan ev. met de SenSe Day & Nightcream.

ComPact behandeling

Een compact behandeling is een korte behandeling die bestaat uit

* Reinigen

* Wenkbrauwen epileren/harsen

* Warme kompressen

* Evt. mee-eters en gerstekorrels verwijderen

* Masker

* Hyaluron concentraat

In overleg kunnen evt, onderdelen gewisseld worden.

Combinatiebehandelingen

ReLax behandeling

Een ComPact behandeling in combinatie met een 30 minuten Hot Stone lichaams massage

ZeN behandeling

Een ComPact behandeling in combinatie met een 30 minuten Kruidenstempelmassage

Cupping

Bij cupping maken we het bindweefsel los en stimuleren de doorbloeding van de huid. Je kunt het vergelijken met een bindweefsemlassage.

Cupping massage van de rug, gevolgd door een Cupping gezichtsmassage.

Hydra treatment (massage en masker in een).