Duo-behandeling

Schoonheidssalon Inge beschikt over een ruimte met twee behandelstoelen zodat als u dat wenst met twee personen tegelijk kunt worden behandeld. U dient af te spreken voor twee personen. Duo-Behandelingen kunnen onderling worden gewisseld. U hoeft dus niet beide voor dezelfde behandeling te kiezen.

Complete behandeling

Een complete behandeling bevat de volgende onderdelen

• Reiniging0ad99e6e50-Puurr_banner

• Epileren/harsen van de wenkbrauwen

• Stomen • Evt. mee-eters en gerstekorrels verwijderen

• Massage

• Masker

• insluizen van hyaluronconcentraatDe huid wordt ouder. Hier ontkomt niemand aan. Door genetisch bepaalde aanleg heeft echter lang niet iedereen evenveel last van zichtbare ouderdomsverschijnselen. Op middelbare en latere leeftijd verzwakt het bindweefsel van de lederhuid. Deze bestaat hoofdzakelijk uit collageen en elastine vezels. De collageen vezels verliezen hun elasticiteit en het vermogen om water te binden neemt ook af, waardoor de huid zichtbaar droog en rimpelig wordt. De AgE Lijn bevat oa. de volgende actieve werkstoffen: • Een compleet natuurlijk complex van amino- en tetrapeptiden dat de huideigen herstel processen effectief stimuleert. Het activeert van binnenuit de aanmaak van collageen, fibronectin en hyaluronzuren en voorziet hiermee in een unieke anti-aging werking. Recente tests met dit complex toonde aan dat binnen enkele weken gebruik, de huid een gladder aanzien heeft.

 

er is een mogelijkheid om in overleg onderdelen te wisselen

 

AgE-Care  behandeling

Alle producten bevatten o.a.: *4% Niaciamide, Panthenol, Allantoine, Hyaluron en Groene thee. 
Alle lijnen bevatten werkstoffen voor hydratatie, kalmering, anti-aging en huidvernieuwing als ondersteuning. Waar anti-aging de hoofdfunctie is zijn de werkstof percentages in de hoogste combi % toegevoegd, en zo voor hydratatie en kalmering zorgen.Het komt voor in volkoren graanproducten, vlees, vis, noten, zaden, groente en aardappelen. Deze werkstof helpt bij het herstellen van de gevoelige de huid. Niacinamide heeft de huid veel te bieden, van versterken en kalmeren, hydrateren, voeden en verbeteren. Een fantastisch veelzijdig ingrediënt, geschikt voor alle huidtypen en huidproblemen. Niacinamide zorgt voor de aanmaak van zogenaamde ceramiden en vrije vetzuren. Deze natuurlijke huidvetten versterken de barrièrefunctie. Hierdoor verliest de huid minder vocht en is beter bestand tegen invloeden van buitenaf. 
 

SpA behandeling

Complete behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van een milde peeling en een luxe algenmasker.Met natuurlijk Retinol (Vitamin A) bevordert de celvernieuwing en zorgt voor een mooie, gladde en glanzende stralende huid. Het effect van de Retinol wordt versterkt door de aanwezige Vitamine E die als sterke antioxydant fungeert.

 

IntenSe behandeling

Met Acid peel fruitzuur en softmasker en een luxe vitaminemasker.

 

PuRe reiniging

Is een huidverzorgingslijn die speciaal is ontwikkeld voor het zuiver houden en verzorgen van de jonge (probleem)huid. Milde zuiverende en ontstekingsremmende ingrediënten zijn opgenomen in zachte verzorgende basisformules.

• Kamille is rustgevend, helend, verzorgend, ontstekingsremmend en remt de bacteriegroei.

• Bisabolol is een werkzame stof uit kamille. Werkt ontsmettend en ontstekingsremmend. Daarnaast gaat ze irritatie tegen.

• Salicylzuur verweekt de hoornlaag van de opperhuid. Zorgt voor een gladde huid en voor minder verstopte poriën.

• Vitamine E is een antioxidant: het beschermt de cellen in het lichaam tegen vrije radicalen en blijft een mooie gezonde huid behouden.

• Farnesol is een werkzame stof uit anijs of jasmijn met een antibacteriële werking. Remt kleine huidontstekingen en helpt  hierdoor om de acné te verminderen.

Let op! Gebruikt u alle drie de producten van de PuRe lijn dan heeft u kans dat de huid wat uitdroogt.

Combineer dan ev. met de SenSe Day & Nightcream.

ComPact behandeling

Een compact behandeling is een korte behandeling die bestaat uit

* Reinigen

* Wenkbrauwen epileren/harsen

* Warme kompressen

* Evt. mee-eters en gerstekorrels verwijderen

* Masker

* Hyaluron concentraat

In overleg kunnen evt, onderdelen gewisseld worden.

Combinatiebehandelingen

ReLax behandeling

Een ComPact behandeling in combinatie met een 30 minuten Hot Stone lichaams massage

ZeN behandeling

Een ComPact behandeling in combinatie met een 30 minuten Kruidenstempelmassage